Op de tafels Crisps & dips
- Wortel met saffraan dip
- Komkommer met mint yoghurt
- Gepekelde radijsjes
- Casave chips met mayonaise van citroengras
- Vers gebrande notenmix
Brood station
- Bakkerij & dips: Vers gebakken broden o.a. Focaccia, breekbrood en zuurdesem. Met gezouten citroenboter, olijfolie, aioli en humus.
Gado Gado station
- Creëer je eigen gezonde gado gado salade met behulp van de chef
Pita station
- Vul je pita zoals je wilt keuze uit o.a. huisgemaakte pastrami, pittige kip, avocado & kimchi
Vanuit de keuken:
- Flammkuchen met runderspastrami en gepekelde mosterzaadjes
- Ceviche van zalm met venkel, mango en radijs
- Quinoa salade met chipotle dressing, mais en gegrilde gamba
- USA steak met madeira saus en geroosterde aardappel mouseline
- Bakje frites met citroen mayonaise
Plateaus met kleine dessert bestaande uit: Cheesecakes, acai shooters, brownie en madeleines