fbpx

MENU

BEKIJK ONZE MENU’S HIERONDER.

Dinerkaart

Desem brood – Zwarte knoflook boter – 6
Mais ribs – Vegan chipotle boter – 10
Falafel bites – Kruidige hummus – 8
Paddenstoelen tempura – Soja en sesam dip – 9
Golden sourdough nuggets – Piment d’esplette en kruiden – 7

Bieten (v) – Uit de houtskooloven met mierikswortel, gepofte wilde rijst en balsamico – 12

Burrata – Cavallo nero, seizoenstomaten en geroosterde specerijen – 16
Venkel (v) – BBQ venkel met huisgemaakte chilijam, sinaasappel en land cress – 11
Prei (v) – Terinne in nori met wasabi crunch, misodressing en crumble – 12

Artisjok – Gegrild met gepofte look, krokante knoflook en citroen – 14
Spruiten – Bastiaan Blue dip en krokant van haver en lavas – 12
Spitskool (v) – Gegrild en gekonfijt in misoboter, salade van oesterzwam en hazelnoot – 12

Cassoulette – Stoofschotel van Hollandsche bonen, meiknol en paarse boerenkool – 14
Gnocchi – Snijbonen, peterselie salade en pecorino kaas – 12
Risotto – Geroosterde pompoen, beurre noisette, hazelnoot en geitenkaas – 13
Ravioli – Bloemkool, salie, zoetzure bloemkool, komijn olie en kruiden kruim – 11

Bramen – Lemon curd, citroenmelisse, hazelnoot crumble en mascarpone ijs – 12
Ananas (v) – Gegrild, kokos-limoen “slagroom”, rum-rozijnen ijs en amandel crunch – 12
Chocolade – Hemelse modder, saus van caramel en vanille en crumble van hollandse boterkoek – 12

Kaasplankje van Ten Kate – Selectie van boerenkazen van de Ten Kate markt met huisgemaakt noten-vijgenbrood en chutney van mostarda di frutta – 16

 

Heeft u specifieke allergenen of dieetwensen, laat het ons vooral even weten.

Dinerkaart (ENG)

Sourdough bread – garlic butter – 6
Corn ribs (v) – vegan chipotle butter – 10
Falafel bites – spiced hummus – 8
Mushroom tempura – soy and sesame dip – 9
Golden sourdough nuggets – piment d’espelette and spices – 7

Beets (v) – charcoal grilled , horseradish, toasted wild rice and balsamic vinegraitte – 12
Burrata – cavallo nero, seasonal tomatoes and roasted spices – 16
Fennel (v) – BBQ fennel with homemade chili jam, orange and land cress – 11
Leek (v) – terrine in nori with wasabi crunch, miso dressing and crumble – 12
Artichoke
– grilled with puffed garlic, crispy garlic and lemon – 14
Brussels Sprouts – with a Bastiaan Blue dip and crisp of oat and lovage – 12
Oxheart cabbage (v) – preserved in misobutter, grilled, salad of oyster mushroom and hazelnut – 12

Cassoulet – stew of Dutch beans, turnip and kale – 14
Gnocchi – stringbean, parsley salad and pecorino cheese – 12
Risotto – roasted pumpkin, brown butter, hazelnut and goat cheese – 13
Ravioli – cauliflower, sage with sweet and sour cauliflower, cumin oil and herbal crumbs – 11

Blackberries – with lemon curd, lemon balm, hazelnut crumble and mascarpone ice cream – 12 Pineapple (v) – grilled, coconut-lime whipped cream, rum-raisin ice cream and a almond crunch – 12 Chocolate – mousse, caramel and vanilla sauce and crumble of Dutch butter cake – 12

Cheese plate from Ten Kate – selection of artinsanal cheeses from the Ten Kate market with homemade nut-fig bread and chutney of mostarda di frutta – 16

Lunchkaart

Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 09:00, de rest vanaf 11:00.
Bijna alle gerechten kunnen veganistisch gemaakt worden.

ONTBIJT

Ontbijt bowl (vegan) – sojayoghurt, verse vanille, seizoensfruit en geroosterde zaden – 9,5
Bananenbrood (vegan) – huisgemaakt bananenbrood met walnoten en cacaonibs – 5,5

 
WEEKEND BRUNCH

Bottemless Brunch (alleen in het weekend, bestellen kan tot 15:00) –
twee uur onbeperkt mimosa’s en bloody mary’s met een lunchgerecht én gebakje naar keuze – 45 pp

 
ZUURDESEM TOAST

Avocado – avocadopuree, gepocheerd ei, spinazie en amandelen – 13,5
Burrata – lokale burrata, seizoenstomaten, daslookpesto en rucola – 15,5
Paprika – geroosterde paprika, salsa verde, zonnebloempitten en basilicum – 13,5
Gegrilde Kaas – oude kaas, roomkaas, gekarameliseerde ui – 12,5
Snickers – gegrilde brioche, chocolade, pinda’s en hazelnootbros – 9,5

 
WARM

Falafel burger (vegan) – rode linzen falafel, seizoenshummus, ingelegde rode kool
volkoren pita, patat – 19,5
Shakshuka
– paprika en gepocheerd ei in een gekruide tomatensaus
met pita, peterselie en tahini – 13,5
Seizoenssoep 
(vegan) – wisselende soep, vers gemaakt met wat er in het seizoen is – 7,5

 

SALADES

Caesar salade – little gem, krokante oesterzwammen, knoflookcroutons, geschaafde parmezaan,
gladde ansjovisvrije Caesardressing en een gepocheerd vrije uitloop ei – 14,5

Green-bean salad  (vegan) – haricots verts, ingelegde rode uien, gerookte amandelen, jonge seizoenssla, gegrilde artisjok en dressing van grove mosterd –  12.5

 
BIJGERECHTEN

Patat – 5,5
Zoete aardappel friet – 6,5
Seasonal hummus – 9

 
ZOET

Bekijk onze lekkernijen in de vitrine in de bar

Chocolade taart (vegan) – 10,5
Appeltaart – 7,5
Wisselende special 

Lunchkaart (ENG)

Breakfast is served from 09:00 all other dishes are served from 11:00.
Almost all dishes can be made vegan.

BREAKFAST

Breakfeast bowl vegan – soy yoghurt, fresh vanilla, seasonal fruit and toasted seads – 9,5
Banana bread vegan – homemade banana bread with walnuts and cocoa nibs – 5,5

 
BRUNCH

Bottemless Brunch – 0nly on weekends, order ‘till 15:00
Two hours of unlimited mimosas and bloody marys, paired with a lunch dish and a cake of your choice. – 45 pp

SOURDOUGH TOAST

Avocado – mashed avocado, poached egg, spinach and almonds – 13,5
Burrata
– local burrata, seasonal tomatoes, wild garlic pesto and arugula – 15,5
Bell pepper
– roasted bell peppers, salsa verde, sunflower seeds and basil – 13,5
Grilled cheese
– matured cheese, cream cheese and caramelized onion – 13,5
Snickers
– grilled brioche, chocolate, peanuts and hazelnut brittle – 9,5

 

WARM

Falafel burger (vegan) – red lentil falafel, seasonal hummus, pickeled cabbage whole wheat pita, fries – 19,5
Shakshuka – bell peppers and poached egg, spiced tomato sauce, pita, parsley and tahini – 13,5
Seasonal soup (vegan) – changing soup made fresh from scratch with whatever is in season – 7,5

SALADS

Caesar salad – little gem, crispy oyster mushroom garlic croutons, shaved parmesan, smooth anchovies free Caesar dressing and a free range poached egg – 14,5
Green-bean salad (vegan) – haricots verts, pickled red onions, smoked almonds, seasonal young lettuce, grilled artichoke and coarse mustard dressing – 12,5

SIDES

Fries – 5,5
Sweet potato fries – 6,5
Seasonal Hummus – 9

SWEETS

Check out our sweets in the display case in the bar.

Chocolate pie vegan – 10,5
Apple pie – 7,5
Changing special (check out our cabinet in the bar) 

 

 

 

 

 

Wijnkaart

MOUSEREND

Torre del Gall –  Macabeo, Parellada, Xarel-lo – Penedes, Spanje – 7,5/37,5
Blancjat IGT Venezia Giuliia Frizzante – PetNat  – 100% Glera – Friuli Venezia Giulia, Italy – 8/40
Taittinger – Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier – Champagne, Frankrijk – 13,5/67,5

 
WIT

Pieno Sud – Grillo – Sicilië, Italie – 5,5/27,5
Bellevaux – Chardonnay – Pays d’Oc, Frankrijk – 6/30
Villa Niederberg  – Riesling – Pfalz, Duitsland – 6,5/32,5
Valdecuevas –  Verdejo – Rueda, Spanje – 35
Weingut Allram – Gruner Veltliner – Kamptal, Oostenrijk – 47,5
Garnatxa Blanca ‘La Musaranya’ (biodynamisch) – Garnatxa – Terra Alta, Spanje – 50 
‘Can Sumoi’ (biodynamisch) – Xarel-lo – Penedes, Spanje – 52,5 
Chateau du Gaure (biodynamisch) – Chardonnay – Chenin Blanc, Limoux, Frankrijk – 50 

 

ORANJE

Glup Naranjo (natuurwijn) –  Moscatel – Itata Valley, Chili – 8/40

 
ROOD

Valdemoreda – Tempranillo – Rioja, Spanje – 5,5/27,5
Le Petit Maxime Biologisch –  Grenache-noir – Mourvedre, Syrah, Rhone, Frankrijk – 6/30
Passofino –  Montepulciano – Abruzzo, Italië – 6,5/32,5
Glup ‘Pais’ (natuurwijn) –  Pais – Bio Bio Valley, Chili – 8/40
Cardanera –  Carrignano – Sardinië, Italië – 35
Rosso Umbra ‘Foresco’ (biologisch) – Sangiovese – Umbria, Italië – 40
Creation – Syrah, Grenache – Walker Bay, South-Africa – 40
Catena Malbec ‘Vista Flores’ – Malbec – Mendoza, Argentinië – 45
Vin de France 100% “Pur Jus” (biodynamisch) – Cabernet Franc – Loire, France – 45
Garnatxa ‘La Pilosa’ (biodynamisch) – Garnatxa – Terra Alta, Spanje – 52,5
Gruber Roschitz ‘Ried Galgenberg’ (biologisch) – Pinot Noir – Weinviertel, Oostenrijk – 50

 

ROSÉ

Les Petites Cabanes – Grenache – Languedoc, Frankrijk – 5,5/27,5

Pomponette (biodynamisch) – Grenache, Syrah, Cinsault – Couteaux D’Aix-en-Provence – 7,5/37,5

 
 
DESSERTWIJN

Vin de Liqueur Rouge ‘Carthagène’ (rood) – Alicante Bouschet – Languedoc Roussillon, Frankrijk – 9

Drankenkaart

SOFTS

Coca Cola regular or zero – 3,5
Fanta Orange or Cassis – 3,5
Sprite – 3,5
Apple juice – 3,5
Chocomel / Fristi – 3,5
Fuze Ice Tea green or lemon – 3,5
Chaudfontaine sparkling or still 0,25 – 3,5
Chaudfontaine sparkling or still 0,75 – 6,5
Finley Ginger Ale – 3,5
Fever Tree Gingerbeer – 4
Big Tom tomato juice – 4,5
Fresh orange juice – 4,5
Fresh Lemonade Lemon & ginger or Mint & lime – 4,75 
Smoothie of the day –  6

 
CRAFT SODA’S

Bojo Fig Leaf Soda – 6,5
Something & Nothing Hibiscus-Rose – 5,5
Why Not Rhaspberry Thyme – 5,5
Why Not Lemon Maté – 5,5
Cultcha Apple Ginger – 7,5
Cultcha Pomegranate Hibiscus – 7,5
Kimino Yuzu – 7

 
DRAFT BEERS

Heineken – Pilsener 5%  – 3,1 | 3,95 | 7,9
Heineken Pitcher – Pilsener 5% – 23
Affligem Blond – Blond 6,8% – 5,95
Brand Weizen – Weizen 5,1% – 5,95
Lagunitas I.P.A. – I.P.A. 6,2% – 5,95
Pais Tropical – Oedipus, Session IPA, 4,3% – 6,2
Kanarie Club X Noordt – Blond 5% –  6,2
Funky Falcon – Two Chefs, Pale ale 5,2% – 6,2
Amsterdams Wit – Homeland, White 5% – 6,2

 

BEERS ON BOTTLE OR CAN

Amstel radler – Radler 2% – 4
Apple bandit – Apple cider 4,5% – 4,95
Mort Subite Kriek – Kriek Lambic 4% – 4,95
Noordt dubbel – Brouwerij Noordt 7% – 6,2
Bon Chef – Two chefs, N.E.I.P.A. 5% – 6,2
Gleuvenglijder – Eeuwige jeugd, blond 5% – 6,2

 
NON & LOW ALC. BEERS

Heineken 0.0 – Pilsener – 4
Erdinger 0,0 – Weizen < 0,5% – 4,95
Playground – vandeStreek, IPA < 0,3% – 4,95
Funky Falcon 0.2 – Two Chefs, Pale Ale < 0,2% 4,95

 
COFFEA & TEA

Coffee / Espresso – 3,2
Doppio – 3,7
Cappuccino / Caffé latte 3,7
Flat white – 4,2
Latte macchiato – 3,7
Espresso macchiato – 3,4
Tea – 3,2
Fresh mint or ginger tea – 3,2
Hot chocolate – 3,7

Whipped cream – + 0,3

Add caramel/hazelnut syrup – + 0,3

 
WHITE

Pieno Sud – Grillo – Sicily, Italy – 5,5/27,5
Bellevaux
  – Chardonnay – Pays d’OC, France – 6/30
Villa Niederberg
– Riesling – Pfalz, Germany – 6,5/32,5

 
ORANGE

Glup Naranjo – Natuurwijn Moscatel – Itata Valley, Chili – 7,5/42,5

 
RED

Valdemoreda – Tempranillo – Rioja, Spain – 5,5/27,5
Passofino – Montepulciano – Abruzzo, Italië – 6,5/32,5
Rhône ‘Le Petit Maxime’ –
Grenache-Noir, Mourvèdre-Syrah, Côtes du Rhone, France – 6/30
Glup ‘Pais’
(natuurwijn) – Pais – Bio Bio Valley, Chili – 8/40

 

ROSE

Les Petites Cabanes – Grenache – Languedoc, France – 5,5/27,5
Pomponette
(biodynamisch) – Grenache, Syrah, Cinsault – Couteaux D’Aix-en-Provence – 7,5/37,5

 

SPARKLING

Torre Del Gall Cava – Macabeo, parellada, xarello – Penedes, Spain – 7,5/37,5
Blancjat IGT Venezia Giuliia Frizzante – PetNat
– 100% Glera – Friuli Venezia Giulia, Italy – 8/40
Taittinger –  Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunie – Champagne, Frankrijk – 13,5

 
CLASSIC COCKTAILS

Aperol spritz – Aperol, prosecco, soda water – 9,5
Moscow Mule –
Ketel 1 wodka, Gingerbeer, Angustura – 10,5
Espresso Martini 
– Vodka, Kahlua, espresso – 12,5
Old Fashioned – 
Bourbon, syrup, bitters – 13
Negroni – 
Gin, Vermouth, Campari – 13
Paloma 
– Tecan bianco, lime & pink grapefruit soda – 11
Nona Spritz 
(alcohol free) – Nona 0.0 Spritz, FT indian tonic – 9

 

KC ORIGINAL COCKTAILS

Huismus (optional: alcohol free) – Bombay Sapphire, passionfruit, pineapple soda – 12
Kanarie Martini
– Plantation rum, lemon, peach, egg white – 12,5
Spiced Winter Sour
– Amaretto, Bourbon, chai syrup, apple juice, lime – 11
Fig Leaf Highball
– Bourbon, Chinotto, Fig Leaf Soda, syrup, lime – 12,5

 
GIN & TONIC

Bombay Sapphire – F.T. Indian tonic, lemon & lime – 11
Bobby’s – F.T. Indian tonic, orange & cloves – 11,5
Hendricks
– FT Mediteranean tonic, cucumber & black pepper – 12,5
Mombasa Strawberry
– FT Blueberry & rhubarb tonic, strawberry & mint – 12,5
Ginamis
(alcohol free) – FT Indian tonic, grapefruit & cinnamon – 10

 

 

THERE’S ALWAYS MORE WINES, COCKTAILS, DIGESTIVS AND OTHER SPECIALS ON HAND, FEEL FREE TO ASK OUR STAFF.

If you have any allergies or dietary ristrictions, feel free to let us know.