fbpx

Zelfstandig werkend kok

Kanarie Club is een uniek restaurant gelegen in de Hallen, midden in Amsterdam-West

Het is een locatie voor iedereen, zowel een zakelijke ontmoeting voor flexwerkers als een gezellige avond uit met vrienden en familie. Start in de vroege uurtjes met eggs benedict, wentelteefjes van duivekater of foccacia tonijn, of pik één van de lunch specials mee. Op de dinerkaart vind je diverse gerechten, dat door onze chef prachtig wordt opgemaakt. De poolbar, gelegen op de vide van het restaurant, is de perfecte plek voor borrels en events. Daarnaast wordt de Kanarie Club ook vaak gebruikt als een event locatie vanwege de ruimte en vele mogelijkheden. Een baan vol afwisseling dus!

 

Kanarie Club is opzoek naar een enthousiaste zelfstandig werkend kok. Ben je gastvrij, proactief in je houding en werk je graag in een creatief team? Solliciteer dan snel bij de Kanarie Club!

Voor meer informatie over een van de bovenstaande functies, kan je ons altijd een mail sturen naar tweet@kanarieclub.nl. Solliciteren kan via de knop hieronder.

Wat wij van jou verwachten:

  • Je beschikt over goede organisatorische skills en zakelijk inzicht. Je bent ook bereid om soms over te werken, je bent collegiaal en hebt een ‘hands on’ mentaliteit.
  • Je bereid goed voor en checkt of alle benodigdheden aanwezig zijn. Je communiceert daarbij ook goed met de rest van het team wat er nog moet gebeuren;
  • Je bent goed onder hoge werkdruk werken en je hebt ten alle tijden goed overzicht – helicopterview.
  • Je bent proactief en weet van aanpakken. Dit doe je snel, accuraat en je houdt overzicht en ziet wat er om je heen gebeurd. Ook als het druk is blijf je gastvrij en vriendelijk;
  • Je houdt ervan om jezelf te ontwikkelen. Nieuwe informatie haal je uit trainingen/opleidingen, maar ook uit de praktijk;

 

Kortom, we zoeken iemand die past bij de Kanarie Club, die niet bang is om hard te werken en zeker ook plezier heeft in zijn/haar werk.

Dit ben jij:

  • Je bent 18 jaar of ouder;
  • Woonachtig in de omgeving van Amsterdam;
  • Je hebt werkervaring als (sous) chef binnen diverse horeca bedrijven;
  • Je bent sociaal sterk en kan goed communiceren;
  • Je bent verantwoordelijk;
  • Je werkt hard en met een glimlach;
  • Je werkt graag in een teamverband;
  • Je beheerst de Nederlandse goed;
  • Verder heb je hospitality hoog in het vaandel staan, je bent proactief en zorgt voor orde en netheid.

 

Dit krijg je van ons:

  • Diverse ontwikkelingsmogelijkheden via onze (online) horecatrainingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Doorgroeimogelijkheden en on-the-job training;
  • Een zeer dynamische atmosfeer met een jong management team, waarbij je uiteraard de mogelijkheden hebt om mee te denken over het verbeteren van de Kanarie Club.

 

Dus spreekt bovenstaande jou aan en voldoe je aan bovenstaande eisen? Laten we dan een kopje koffie (of thee) doen en kennis maken!