fbpx

MENU

BEKIJK ONZE MENU’S HIERONDER.

Dinerkaart

DINER 17:30 – 22:00

TO SHARE

Oeuf Mayonaise – Vier halve eitjes met mayonaise, ingelegd mosterdzaad bieslook en cornichon – 7
Padron pepers – Een portie gefrituurde padron pepers geserveerd met vegan romescosaus – 10
Gekarameliseerde miso uien – In miso gekarameliseerde uien geserveerd met zuurdesemtoast van Fort Negen – 11
Hele aubergine uit de mibrasa oven – Geserveerd met gekruide yoghurt, harissa, granaatappelpitjes, melasse en peterselie – 13
Houtskool geroosterde bieten – Geroosterde rode biet, met mierikswortel, gepofte wilde rijst en balsamico – 11
Pompoen ravioli met salieboter – Ravioli gevuld met pompoen geserveerd in salieboter – 13
Pulled mushroom taco’s – Geserveerd met queso fresco, ingelegde rode ui, limoen, koriander en salsa verde – 14
Gyoza’s met crispy chili olie – Vegetarische gyoza’s geserveerd met Lao Gan Ma Crispy Chili Oil – 11
Gnocchi caccio e pepe – Gnocchi geserveerd in een romige saus van pecorino romano en zwarte peper. Geserveerd met broodkruim en peterselie – 16
Gegrilde spitskool uit de mibrasa Gegrilde spitskool met misoboter, misodressing en hazelnoot  – 12

SALADES & SOEP

Fattoush salade – Romaine sla, komkommer, radijs, petselie, pitastukjes, sumak en munt – 13
Caesar Salade – Little Gem, krokante oesterzwammen, knoflook croutons, geschaafde parmezaan, gladde ansjovisvrije ceasardressing en een gepocheerd ei – 14,5 + Kip +3,5
Dagsoep – Wisselende soep, vraag het personeel –  n.b.

BURGERS & PITA’S

Geserveerd met friet en mayonaise

Pita Falafel – Open pitapocket gevuld met falafel, tahini, harissa, amba mangosaus, zoetzure rode kool en komkommer – 19
Fried mushroomburger- Gefrituurde oesterzwammen, kimchi, ingelegde komkommer en sesam mayonaise – 20,5
Fried chickenburger – Gefrituurde gepaneerde kip, kimchi, ingelegde komkommer en sesam mayonaise – 24
Pita tempeh badjak – Open pitapocket gevuld in sambal badjak gemarineerde tempeh, tahini, zoetzure rode kool en komkommer – 17

SIDES

Zuurdesembrood met miso-honing boter – 7,5
Friet met mayonaise – 5,5
Zoete aardappel friet met sriracha mayonaise – 6,5
Cucumber salade, munt & mosterzaad – 7,5

SNACKS

Borrelplankje – 17,5 – 2 kaas kroketjes, 2 bitterballen, 2 falafelballetjes, 2 karaage naar keuze (kip of tofu), olijven, nootjes, pitabrood, tzatziki
Kaas Kroketjes met mosterdmayo – 9
Vega bitterballen – 9,5
Olijven – 6
Gemengde nootjes – 6
Tofu karaage met mayo en citroen – 8,5
Kip karaage met mayo en citroen – 10,5
Falafelballetjes met hummus – 8
Pitapuntjes tzatziki – 7
KFC korean fried cauliflower – 9
Loaded nacho cheese – 12,5

DESSERTS

Rabarber appel crumble – 9,5
Hemelse modder – 9,5
Dame Blanche – 11,5
Kaasplankje van Ten Kate – Selectie van boerenkazen van de Ten Kate markt met huisgemaaktnoten-vijgenbrood en chutney – 16

Dinerkaart (ENG)

DINNER 17:30 – 22:00

TO SHARE

Oeuf Mayonaise – Four deviled eggs with mayonnaise, pickled mustard seeds, chives and cornichons –  7
Padron peppers – A serving of fried padron peppers served with romesco sauce – 10
Caramelized miso onions – Onions caramelized in miso served on sourdough toast from Fort Negen  – 11
Whole eggplant from the Mibrasa oven – Served with herbed yogurt, harissa and pomegranate seeds – 13
Charcoal-roasted beets – Red beet cooked in the Mibrasa, with horseradish, popped wild rice and balsamic – 11
Pumpkin ravioli with sage butter – Ravioli filled with pumpkin served in sage butter – 13
Pulled mushroom taco’s – Served with queso fresco, pickled red onion, lime, coriander and salsa verde 14
Gyoza with crispy chili oil – Vegetarian gyoza served with Lao Gan Ma Crispy Chili Oil – 11
Gnocchi caccio e pepe – Gnocchi served in a creamy sauce of pecorino romano and black pepper 16
KFC korean fried cauliflower – Fried breaded cauliflower with hot-honey, served with gochujang mayonnaise 14
Oxheart cabbage from the Mibrasa –  Oxheart cabbage with miso butter and hazelnut – 12

SALADS & SOUP

Fattoush salad – Romaine lettuce, cucumber, radish, parsley, pita pieces, sumac and mint13
Caesar Salad – Little gem, crispy oyster mushroom, garlic croutons, shaved parmesan, smooth anchovies free Caesar dressing and a free range poached egg –  14,5 + Chicken +3,5
Soup of the day – Changing soup, please ask the staff – n.b.

BURGERS & PITAS

Served with fries and mayonnaise

Pita Falafel – Open pita pocket filled with falafel, hummus, harissa, mango-habanero salsa, red onion and red cabbage – 19
Fried mushroomburger – Fried oyster mushrooms, kimchi, pickled cucumber and sesame mayonnaise – 20,5
Fried chickenburger – Fried breaded chicken, kimchi, pickled cucumber and sesame mayonnaise – 24
Pita tempeh badjak – Open pita pocket filled with sambal badjak marinated tempeh, sweet and sour red cabbage and cucumber – 17

SIDES

Sourdough bread from Fort Negen with miso-honey butter – 7,5
Fries with mayonnaise – 5,5
Sweet potato fries with sriracha mayonnaise – 6,5
Smashed cucumber salad with mustard seeds and onion – 7,5

SNACKS

Snackplatter – 2 cheesecroquettes, 2 bitterballen, 2 falafelballs, 2 karaage of choice (chicken or tofu), olives, nuts, pitabread, tzatziki – 17,5
Cheese croquettes with mustardmayo – 9
Vega bitterballen – 9,5
Olives – 6
Mixed nuts – 6
Tofu karaage with mayo and lemon – 8,5
Chicken karaage with mayo and lemon – 10,5
Falafel balls with hummus – 8
Pita triangles tzatziki – 7
Loaded nacho cheese – 12,5

DESSERTS

Rhubarb apple crumble – 9,5
Chocolate mousse – 9,5
Dame Blanche – 11,5
Cheese plate from Ten Kate – Selection of artinsanal cheeses from the Ten Kate market with homemade nut-fig bread and chutney – 16

Lunchkaart

LUNCH 11:00 – 17:00

ONTBIJT

Ontbijt bowl – (vegan) – sojayoghurt, verse vanille en verschillende toppings – 9,5

SANDWICHES

Kimchi Grilled Cheese – Zuurdesemtoast van Fort Negen, oude kaas, kimchi, roomkaas en gochujang mayonaise – 12,5
Smashed avocado toast – Zuurdesemtoast van Fort Negen met smashed avocado, 2 gepocheerde eitjes, spinazie, radijs en rode ui – 13,5
Ciabatta gegrilde groenten – Geroosterde paprika, courgette, burrata, grana padano en salsa verde – 11,5
Toast champignon labneh – Gebakken champignons met peterselie en vegan labneh, geserveerd op zuurdesemtoast van Fort Negen – 12
Brioche crispy fried oesterzwam  – Gefrituurde oesterzwammen, kimchi, ingelegde komkommer en sesam mayonaise – 13 + Kip i.p.v. oesterzwam + 3,5
Brioche oeuf Florentine – Briochebrood met twee gepocheerde eieren, hollandaise saus en spinazie – 14

EI GERECHTEN

Cheesy groenten omelet – Omelet met spinazie, cherry tomaatjes, oude kaas, geserveerd met zuurdesemtoast van Fort Negen – 12,5
Zuurdesemtoast roerei – luchtig roerei op zuurdesemtoast met bieslook – 9,5
+ Cherry tomaat +1
+ Spinazie +1
+ Courgette +1
+ Paprika +1
+ Champignons +2

SOEP

Dagsoep – Wisselende soep, vraag het personeel – n.b.

SALADES

Fattoush salade – Romaine sla, komkommer, radijs, petselie, pitastukjes, sumak en munt – 13
Caesar Salade – Little Gem, krokante oesterzwammen, knoflook croutons, geschaafde parmezaan, gladde ansjovisvrije caesar dressing en een gepocheerd ei – 14,5 + Kip + 3,5

WARM

Shakshuka – Paprika en gepocheerd ei in een gekruide tomatensaus met pita, peterselie en feta – 13,5
Caponata con burrata – Zoetzure stoof met aubergine, ui, tomaat, bleekselderij en kappertjes, geseveerd met een hele bol burrata en toast – 18
Pita Falafel met friet – Open pitapocket gevuld met falafel, hummus, harissa, mango-habanero salsa, rode ui, rode kool. Geserveerd met friet met mayo – 19

SNACKS

Borrelplankje – 2 kaas kroketjes, 2 bitterballen, 2 falafelballetjes, 2 karaage naar keuze (kip of tofu), olijven, nootjes, pitabrood, tzatziki – 17,5
Kaas Kroketjes met mosterdmayo – 9
Vega bitterballen – 9,5
Olijven – 6
Gemengde nootjes – 6
Tofu karaage met mayo en citroen – 8,5
Kip karaage met mayo en citroen – 10,5
Falafelballetjes met hummus – 8
Pitapuntjes tzatziki – 7
Loaded nacho cheese – 12,5

GEBAK

Al ons gebak komt van Holtkamp. Check de vitrine bij de bar.

Appeltaart – 6,5
Cheescake – 6,5
Chocoladetaart – 8,5

Lunchkaart (ENG)

LUNCH 11:00 – 17:00

BREAKFAST

Breakfast bowl – (vegan) – soy yoghurt, fresh vanilla and various toppings – 9,5

SANDWICHES

Kimchi Grilled Cheese – Sourdough toast from Fort Negen, cheese, kimchi, cream cheese and gochujang mayonnaise – 12,5
Smashed avocado toast – Sourdough toast from Fort Negen with smashed avocado, 2 poached eggs, spinach, radish and red onion – 13,5
Ciabatta grilled vegetables – Roasted bell pepper, zucchini, burrata, Grana Padano and salsa verde 11,5
Toast champignon labneh – Sautéed mushrooms with parsley and vegan labneh, served on sourdough toast from Fort Negen – 12
Brioche crispy fried oyster mushroom – Fried oyster mushrooms, kimchi, pickled cucumber and sesame mayonnaise – 13 + Chicken instead of oyster mushrooms + 3,5
Brioche oeuf Florentine – Brioche bread with two poached eggs, hollandaise sauce and spinach – 14

EGG DISHES

Cheesy vegetable omelette – Omelette with spinach, cherry tomatoes, cheese, served with sourdough toast from Fort Negen – 12,5
Sourdough toast scrambled eggs – Fluffy scrambled eggs on sourdough toast with chives – 9,5
+ Cherry tomato +1
+ Spinach +1
+ Zucchini +1
+ Bell pepper +1
+ Mushrooms +2

SOUP

Soup of the day – Changing soup, please ask the staff – n.b.

SALADS

Fattoush salad – Romaine lettuce, cucumber, radish, parsley, pita pieces, sumac and mint – 13
Caesar Salad – Little Gem, crispy oyster mushrooms, garlic croutons, shaved Parmesan, smooth anchovy-free caesar dressing and a poached egg – 14,5 + Chicken + 3,5

WARM

Shakshuka – Bell pepper and poached egg in a spiced tomato sauce with pita, parsley and feta – 13,5
Caponata con burrata – Sweet and sour stew with eggplant, onion, tomato, celery, and capers, served with a whole ball of burrata and toast – 18
Pita Falafel with fries – Open pita pocket filled with falafel, hummus, harissa, mango-habanero salsa, red onion and red cabbage. Served with fries and mayo – 19

SNACKS 

Snackplatter –2 cheesecroquettes, 2 bitterballen, 2 falafelballs, 2 karaage of choice (chicken or tofu), olives, nuts, pitabread, tzatziki – 17,5
Cheese croquettes with mustardmayo – 9
Vega bitterballen – 9,5
Olives – 6
Mixed nuts – 6
Tofu karaage with mayo and lemon – 8,5
Chicken karaage with mayo and lemon – 10,5
Falafel balls with hummus – 8
Pita triangles tzatziki – 7
Loaded nacho cheese – 12,5

SWEETS

All our sweets come from Holtkamp. Check the display case at the bar.

Apple pie – 6,5
Cheescake – 6,5
Chocolate cake – 8,5

Wijnkaart

MOUSEREND

Torre del Gall –  Macabeo, Parellada, Xarel-lo – Penedes, Spanje – 7,5/37,5
Blancjat IGT Venezia Giuliia Frizzante – PetNat  – 100% Glera – Friuli Venezia Giulia, Italy – 8/40
Taittinger – Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier – Champagne, Frankrijk – 13,5/67,5

 
WIT

Pieno Sud – Grillo – Sicilië, Italie – 6/30
Bellevaux – Chardonnay – Pays d’Oc, Frankrijk – 6,5/32,5
Villa Niederberger  – Riesling – Pfalz, Duitsland – 6,5/32,5
Valdecuevas –  Verdejo – Rueda, Spanje – 35
Weingut Allram – Gruner Veltliner – Kamptal, Oostenrijk – 47,5
Garnatxa Blanca ‘La Musaranya’ (biodynamisch) – Garnatxa – Terra Alta, Spanje – 50 
‘Can Sumoi’ (biodynamisch) – Xarel-lo – Penedes, Spanje – 52,5 
Chateau du Gaure (biodynamisch) – Chardonnay – Chenin Blanc, Limoux, Frankrijk – 50 

 

ORANJE

Glup Naranjo (natuurwijn) –  Moscatel – Itata Valley, Chili – 8/42,5

 
ROOD

Valdemoreda – Tempranillo – Rioja, Spanje – 6/30
Le Petit Maxime Biologisch –  Grenache-noir – Mourvedre, Syrah, Rhone, Frankrijk – 6/30
Passofino –  Montepulciano – Abruzzo, Italië – 6,5/32,5
Glup ‘Pais’ (natuurwijn) –  Pais – Bio Bio Valley, Chili – 8/40
Cardanera –  Carrignano – Sardinië, Italië – 35
Rosso Umbra ‘Foresco’ (biologisch) – Sangiovese – Umbria, Italië – 40
Creation – Syrah, Grenache – Walker Bay, South-Africa – 40
Catena Malbec ‘Vista Flores’ – Malbec – Mendoza, Argentinië – 45
Vin de France 100% “Pur Jus” (biodynamisch) – Cabernet Franc – Loire, France – 45
Garnatxa ‘La Pilosa’ (biodynamisch) – Garnatxa – Terra Alta, Spanje – 52,5
Gruber Roschitz ‘Ried Galgenberg’ (biologisch) – Pinot Noir – Weinviertel, Oostenrijk – 50

 

ROSÉ

Les Petites Cabanes – Grenache – Languedoc, Frankrijk – 5,75/28,75

Pomponette (biodynamisch) – Grenache, Syrah, Cinsault – Couteaux D’Aix-en-Provence – 7,5/37,5

 
 
DESSERTWIJN

Vin de Liqueur Rouge ‘Carthagène’ (rood) – Alicante Bouschet – Languedoc Roussillon, Frankrijk – 9

Drankenkaart

SOFTS

Coca Cola regular or zero – 3,75
Fanta Orange or Cassis – 3,75
Sprite – 3,75
Apple juice – 3,75
Chocomel / Fristi – 3,75
Fuze Ice Tea green or lemon – 3,75
Chaudfontaine sparkling or still 0,25 – 3,75
Chaudfontaine sparkling or still 0,75 – 7,5
Finley Ginger Ale – 3,75
Fever Tree Gingerbeer – 4,75
Big Tom tomato juice – 4,75
Fresh orange juice – 4,75
Fresh Lemonade Lemon & ginger or Mint & lime – 4,95 
Homemade Ice tea Red fruit & pomegranate or Classic – 4,95 
Smoothie of the day –  6

 
CRAFT SODA’S

Something & Nothing Hibiscus-Rose – 5,5
Why Not Rhaspberry Thyme – 5,5
Why Not Lemon Maté – 5,5
Cultcha Apple Ginger – 7,5
Cultcha Pomegranate Hibiscus – 7,5
Kimino Yuzu – 7

 
DRAFT BEERS

Heineken – Pilsener 5%  – 3,1 | 3,95 | 7,9
Heineken Pitcher – Pilsener 5% – 23
Affligem Blond – Blond 6,8% – 6
Brand Weizen – Weizen 5,1% – 6
Lagunitas I.P.A. – I.P.A. 6,2% – 6
Springtij – Texels, Blond 7,5% – 6,2
Kanarie Club X Noordt – Blond 5% –  6,2
Funky Falcon – Two Chefs, Pale ale 5,2% – 6,2
Amsterdams Wit – Homeland, White 5% – 6,2

 

BEERS ON BOTTLE OR CAN

Amstel radler – Radler 2% – 4
Apple bandit – Apple cider 4,5% – 4,95
Mort Subite Kriek – Kriek Lambic 4% – 4,95
Noordt dubbel – Brouwerij Noordt 7% – 6,2
Bon Chef – Two chefs, N.E.I.P.A. 5% – 6,2
Gleuvenglijder – Eeuwige Jeugd, blond 5% – 6,2
Conjo – Eeuwige Jeugd, Cerveza limoncello 5,7% – 6,2
Galipette Brut –
Apple cider 4,5% – 6,2

 
NON & LOW ALC. BEERS

Heineken 0.0 – Pilsener – 3,95
Erdinger 0,0 – Weizen < 0,5% – 4,95
Funky Falcon 0.2 – Two Chefs, Pale Ale < 0,2% 5,5
Bon Chef 0.5 –
Two Chefs, NEIPA < 0,5 % – 6

 
COFFEA & TEA

Coffee / Espresso – 3,3
Doppio – 3,9
Cappuccino / Caffé latte 3,9
Flat white – 4,3
Latte macchiato – 3,9
Espresso macchiato – 3,6
Tea – 3,3
Fresh mint or ginger tea – 3,3
Iced Matcha Latte  – 5,5

Hot chocolate – 3,9

Whipped cream + 0,5

Add caramel/hazelnut syrup + 0,3

 
WHITE

Pieno Sud – Grillo – Sicily, Italy – 6/30
Bellevaux
  – Chardonnay – Pays d’OC, France – 6,5/32,5
Villa Niederberger
– Riesling – Pfalz, Germany – 6,5/32,5

 
ORANGE

Glup Naranjo – Natuurwijn Moscatel – Itata Valley, Chili – 8/42,5

 
RED

Valdemoreda – Tempranillo – Rioja, Spain – 6/30
Passofino – Montepulciano – Abruzzo, Italië – 6,5/32,5
Rhône ‘Le Petit Maxime’ –
Grenache-Noir, Mourvèdre-Syrah, Côtes du Rhone, France – 6,5/32,5
Glup ‘Pais’
(natuurwijn) – Pais – Bio Bio Valley, Chili – 8/40

 

ROSE

Les Petites Cabanes – Grenache – Languedoc, France – 5,75/28,75
Pomponette
(biodynamisch) – Grenache, Syrah, Cinsault – Couteaux D’Aix-en-Provence – 7,5/37,5

 

SPARKLING

Torre Del Gall Cava – Macabeo, parellada, xarello – Penedes, Spain – 7,5/37,5
Blancjat IGT Venezia Giuliia Frizzante – PetNat
– 100% Glera – Friuli Venezia Giulia, Italy – 8/40
Taittinger –  Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunie – Champagne, Frankrijk – 13,5/67,5

 
CLASSIC COCKTAILS

Aperol spritz – Aperol, prosecco, soda water – 11
Moscow Mule –
Ketel 1 wodka, Gingerbeer, Angustura – 11,5
Espresso Martini 
– Vodka, Kahlua, espresso – 12,5
Old Fashioned – 
Bourbon, syrup, bitters – 13
Negroni – 
Gin, Vermouth, Campari – 13
Paloma 
– Tecan bianco, lime & pink grapefruit soda – 11
Nona Spritz 
(alcohol free) – Nona 0.0 Spritz, F.T. indian tonic – 9

 

KC ORIGINAL COCKTAILS

Huismus (optional: alcohol free) – Bombay Sapphire, passionfruit, pineapple soda – 12
Kanarie Martini
– Plantation rum, lemon, peach, egg white – 12,5
Spring Basil Sour – Bombay Sapphire, lemon, syrup, basil, egg white – 11
Smokey Margarita –
Técan tequila reposado, mezcal, ancho verde, agave syrup – 14
Fig Leaf Highball – Bourbon, Chinotto, Fig Leaf Soda, syrup, lime – 12,5
Peach White Wine Sangria –
Creme de peche, Villa Niederberger Riesling, prosecco, sparkling water, lime juice, peach & mint  – 10

 
GIN & TONIC

Bombay Sapphire – F.T. Indian tonic, lemon & lime – 11
Bobby’s – F.T. Indian tonic, orange & cloves – 12,5
Hendricks
– F.T. Mediteranean tonic, cucumber & black pepper – 13
Mombasa Strawberry
– F.T. Blueberry & rhubarb tonic, strawberry & mint – 12,5
Ginamis
(alcohol free) – F.T. Indian tonic, grapefruit & cinnamon – 10

 

 

THERE’S ALWAYS MORE WINES, COCKTAILS, DIGESTIVS AND OTHER SPECIALS ON HAND, FEEL FREE TO ASK OUR STAFF.

If you have any allergies or dietary ristrictions, feel free to let us know.

BEKIJK ONZE MENU’S HIERONDER.

Dinerkaart

DINER 17:30 – 22:00

TAFELTJE VOL – €35,- P.P.

Laat je verrassen en wij zetten je tafel vol met een mix van onze lekkerste gerechten.€35,- per persoon, per tafel te bestellen.

TO SHARE

Oeuf Mayonaise – Vier halve eitjes met mayonaise, ingelegd mosterdzaad bieslook en cornichon – 7
Padron pepers –Een portie gefrituurde padron pepers geserveerd met vegan romescosaus – 10
Gekarameliseerde miso uien – In miso gekarameliseerde uien geserveerd met zuurdesemtoast van Fort Negen – 11
Hele aubergine uit de mibrasa oven – Geserveerd met gekruide yoghurt, harissa, granaatappelpitjes, melasse en peterselie  – 13
Houtskool geroosterde bieten – Geroosterde rode biet, met mierikswortel, gepofte wilde rijst en balsamico  – 11
Pompoen ravioli met salieboter – Ravioli gevuld met pompoen geserveerd in salieboter – 13
Pulled mushroom taco’s – Geserveerd met queso fresco, ingelegde rode ui, limoen, koriander en salsa verde – 14
Gyoza’s met crispy chili olie – Vegetarische gyoza’s geserveerd met Lao Gan Ma Crispy Chili Oil – 11
Gnocchi caccio e pepe – Gnocchi geserveerd in een romige saus van pecorino romano en zwarte peper. Geserveerd met broodkruim en peterselie – 16
Gegrilde spitskool uit de mibrasa Gegrilde spitskool met misoboter, misodressing en hazelnoot  – 12

SALADES & SOEP

Fattoush salade – Romaine sla, komkommer, radijs, petselie, pitastukjes, sumak en munt – 13
Ceasar Salade – Little Gem, krokante oesterzwammen, knoflook croutons, geschaafde parmezaan, gladde ansjovisvrije ceasardressing en een gepocheerd ei – 14,5 + Kip +3,5
Dagsoep – Wisselende soep, vraag het personeel –  n.b.

BURGERS & PITA’S

Geserveerd met friet en mayonaise

Pita Falafel – Open pitapocket gevuld met falafel, tahini, harissa, amba mangosaus, zoetzure rode kool en komkommer  – 19
Fried mushroomburger- Gefrituurde oesterzwammen, kimchi, ingelegde komkommer en sesam mayonaise – 20,5
Fried chickenburger – Gefrituurde gepaneerde kip, kimchi, ingelegde komkommer en sesam mayonaise – 24
Pita tempeh badjak – Open pitapocket gevuld in sambal badjak gemarineerde tempeh, tahini, zoetzure rode kool en komkommer – 17

SIDES

Zuurdesembrood met miso-honing boter – 7,5
Friet met mayonaise – 5,5
Zoete aardappel friet met sriracha mayonaise – 6,5
Cucumber salade, munt & mosterzaad – 7,5

SNACKS

Borrelplankje – 17,5 – 2 kaas kroketjes, 2 bitterballen, 2 falafelballetjes, 2 karaage naar keuze (kip of tofu), olijven, nootjes, pitabrood, tzatziki
Kaas Kroketjes met mostermayo – 9
Vega bitterballen – 9,5
Olijven – 6
Gemengde nootjes – 6
Tofu karaage met mayo en citroen – 8,5
Kip karaage met mayo en citroen – 10,5
Falafelballetjes met hummus – 8
Pitapuntjes tzatziki – 7
KFC korean fried cauliflower – 9
Loaded nacho cheese – 12,5

DESSERTS

Rabarber appel crumble – 9,5
Hemelse modder – 9,5
Dame Blanche – 11,5
Kaasplankje van Ten Kate – Selectie van boerenkazen van de Ten Kate markt met huisgemaaktnoten-vijgenbrood en chutney – 16

Dinerkaart (ENG)

DINNER 17:30 – 22:00

TABLE FULL – €35,- P.P.

Let us surprise you – we’ll fill your table with a mix of our tastiest dishes. €35,- per person, to be ordered per table.

TO SHARE

Oeuf Mayonaise – Four deviled eggs with mayonnaise, pickled mustard seeds, chives and cornichons –  7
Padron peppers – A serving of fried padron peppers served with romesco sauce – 10
Caramelized miso onions – Onions caramelized in miso served on sourdough toast from Fort Negen  – 11
Whole eggplant from the Mibrasa oven – Served with herbed yogurt, harissa, pomegranate seeds, melasse and parsley  – 13
Charcoal-roasted beets – Red beet with horseradish, popped wild rice and balsamic – 11
Pumpkin ravioli with sage butter – Ravioli filled with pumpkin served in sage butter – 13
Pulled mushroom taco’s – Served with queso fresco, pickled red onion, lime, coriander and salsa verde 14
Gyoza with crispy chili oil – Vegetarian gyoza served with Lao Gan Ma Crispy Chili Oil – 11
Gnocchi caccio e pepe – Gnocchi served in a creamy sauce of pecorino romano and black pepper. Served with bread crumbs and parsley 16
Oxheart cabbage from the Mibrasa – Oxheart cabbage with miso butter, miso dressing and hazelnut – 12

 

SALADS & SOUP

Fattoush salad – Romaine lettuce, cucumber, radish, parsley, pita pieces, sumac and mint13
Ceasar Salad – Little gem, crispy oyster mushroom, garlic croutons, shaved parmesan, smooth anchovies free Caesar dressing and a free range poached egg –  14,5 + Chicken +3,5
Soup of the day – Changing soup, please ask the staff – n.b.

BURGERS & PITAS

Served with fries and mayonnaise

Pita Falafel – Open pita pocket filled with falafel, tahini, harissa, amba mangosauce and pickled cucumber and red cabbage  – 19
Fried mushroomburger – Fried oyster mushrooms, kimchi, pickled cucumber and sesame mayonnaise – 20,5
Fried chickenburger – Fried breaded chicken, kimchi, pickled cucumber and sesame mayonnaise – 24
Pita tempeh badjak – Open pita pocket filled with sambal badjak marinated tempeh, tahin and pickled cucumber and red cabbage  – 17

SIDES

Sourdough bread with miso-honey butter – 7,5
Fries with mayonnaise – 5,5
Sweet potato fries with sriracha mayonnaise – 6,5
Cucumber salad, mint, mustard seeds – 7,5

SNACKS

Snackplatter – 17,5 – 2 cheesecroquettes, 2 bitterballen, 2 falafelballs, 2 karaage of choice (chicken or tofu), olives, nuts, pitabread, tzatziki
Cheese croquettes with mustardmayo – 9
Vega bitterballen – 9,5
Olives – 6
Mixed nuts – 6
Tofu karaage with mayo and lemon – 8,5
Chicken karaage with mayo and lemon – 10,5
Falafel balls with hummus – 8
Pita triangles tzatziki – 7
KFC korean fried cauliflower – 9
Loaded nacho cheese – 12,5

DESSERTS

Rhubarb apple crumble – 9,5
Chocolate mousse – 9,5
Dame Blanche – 11,5
Cheese plate from Ten Kate – Selection of artinsanal cheeses from the Ten Kate market with homemade nut-fig bread and chutney – 16

Lunchkaart

LUNCH 11:00 – 17:00

ONTBIJT

Ontbijt bowl – (vegan) – sojayoghurt, verse vanille en verschillende toppings – 9,5

SANDWICHES

Kimchi Grilled Cheese – Zuurdesemtoast van Fort Negen, oude kaas, kimchi, roomkaas en gochujang mayonaise – 12,5
Smashed avocado toast – Zuurdesemtoast van Fort Negen met smashed avocado, 2 gepocheerde eitjes, spinazie, radijs en rode ui – 13,5
Ciabatta gegrilde groenten – Geroosterde paprika, courgette, burrata, grana padano en salsa verde – 11,5
Toast champignon labneh – Gebakken champignons met peterselie en vegan labneh, geserveerd op zuurdesemtoast van Fort Negen – 12
Brioche crispy fried oesterzwam  – Gefrituurde oesterzwammen, kimchi, ingelegde komkommer en sesam mayonaise – 13 + Kip i.p.v. oesterzwam + 3,5
Brioche oeuf Florentine – Briochebrood met twee gepocheerde eieren, hollandaise saus en spinazie – 14

EI GERECHTEN

Cheesy groenten omelet – Omelet met spinazie, cherry tomaatjes, oude kaas, geserveerd met zuurdesemtoast van Fort Negen – 12,5

Zuurdesemtoast roerei – luchtig roerei op zuurdesemtoast met bieslook – 9,5
+ Cherry tomaat +1
+ Spinazie +1
+ Courgette +1
+ Paprika +1
+ Champignons +2

SOEP

Dagsoep – Wisselende soep, vraag het personeel – n.b.

SALADES

Fattoush salade – Romaine sla, komkommer, radijs, petselie, pitastukjes, sumak en munt – 13

Caesar Salade – Little Gem, krokante oesterzwammen, knoflook croutons, geschaafde parmezaan, gladde ansjovisvrije caesar dressing en een gepocheerd ei – 14,5 + Kip + 3,5

WARM

Shakshuka – Paprika en gepocheerd ei in een gekruide tomatensaus met pita, peterselie en feta – 13,5

Caponata con burrata – Zoetzure stoof met aubergine, ui, tomaat, bleekselderij en kappertjes, geseveerd met een hele bol burrata en toast – 18

Pita Falafel met friet – Open pitapocket gevuld met falafel, tahini, harissa, amba mangosaus, zoetzure rode kool en komkommer. Geserveerd met friet met mayo  – 19

SNACKS

Borrelplankje – 17,5 – 2 kaas kroketjes, 2 bitterballen, 2 falafelballetjes, 2 karaage naar keuze (kip of tofu), olijven, nootjes, pitabrood, tzatziki
Kaas Kroketjes met mosterdmayo – 9
Vega bitterballen – 9,5
Olijven – 6
Gemengde nootjes – 6
Tofu karaage met mayo en citroen – 8,5
Kip karaage met mayo en citroen – 10,5
Falafelballetjes met hummus – 8
Pitapuntjes tzatziki – 7
KFC korean fried cauliflower – 9
Friet met mayonaise – 5,5
Loaded nacho cheese – 12,5

GEBAK

Al ons gebak komt van Holtkamp. Check de vitrine bij de bar.

Appeltaart – 6,5

Cheescake – 6,5

Chocoladetaart – 8,5

Lunchkaart (ENG)

LUNCH 11:00 – 17:00

BREAKFAST

Breakfast bowl – (vegan) – soy yoghurt, fresh vanilla and various toppings – 9,5

SANDWICHES

Kimchi Grilled Cheese – Sourdough toast from Fort Negen, cheese, kimchi, cream cheese and gochujang mayonnaise – 12,5

Smashed avocado toast – Sourdough toast from Fort Negen with smashed avocado, 2 poached eggs, spinach, radish and red onion – 13,5

Ciabatta grilled vegetables – Roasted bell pepper, zucchini, burrata, Grana Padano and salsa verde 11,5

Toast champignon labneh – Sautéed mushrooms with parsley and vegan labneh, served on sourdough toast from Fort Negen – 12

Brioche crispy fried oyster mushroom – Fried oyster mushrooms, kimchi, pickled cucumber and sesame mayonnaise – 13 + Chicken instead of oyster mushrooms + 3,5

Brioche oeuf Florentine – Brioche bread with two poached eggs, hollandaise sauce and spinach – 14

EGG DISHES

Cheesy vegetable omelette – Omelette with spinach, cherry tomatoes, cheese, served with sourdough toast from Fort Negen – 12,5

Sourdough toast scrambled eggs – Fluffy scrambled eggs on sourdough toast with chives – 9,5
+ Cherry tomato +1
+ Spinach +1
+ Zucchini +1
+ Bell pepper +1
+ Mushrooms +2

SOUP

Soup of the day – Changing soup, please ask the staff – n.b.

SALADS

Fattoush salad – Romaine lettuce, cucumber, radish, parsley, pita pieces, sumac and mint – 13

Caesar Salad – Little Gem, crispy oyster mushrooms, garlic croutons, shaved Parmesan, smooth anchovy-free caesar dressing and a poached egg – 14,5 + Chicken + 3,5

WARM

Shakshuka – Bell pepper and poached egg in a spiced tomato sauce with pita, parsley and feta – 13,5

Caponata con burrata – Sweet and sour stew with eggplant, onion, tomato, celery, and capers, served with a whole ball of burrata and toast – 18

Pita Falafel with fries – Open pita pocket filled with falafel, tahini, harissa, amba mangosauce and pickled cucumber and red cabbage. Served with fries. – 19

SNACKS 

Snackplatter – 17,5 – 2 cheesecroquettes, 2 bitterballen, 2 falafelballs, 2 karaage of choice (chicken or tofu), olives, nuts, pitabread, tzatziki

Cheese croquettes with mustardmayo – 9

Vega bitterballen – 9,5

Olives – 6

Mixed nuts – 6

Tofu karaage with mayo and lemon – 8,5

Chicken karaage with mayo and lemon – 10,5

Falafel balls with hummus – 8

Pita triangles tzatziki – 7

KFC korean fried cauliflower – 9
Fries with mayonnaise – 5,5

Loaded nacho cheese – 12,5

SWEETS

All our sweets come from Holtkamp. Check the display case at the bar.

Apple pie – 6,5

Cheescake – 6,5

Chocolate cake – 8,5

Wijnkaart

MOUSEREND

Torre del Gall –  Macabeo, Parellada, Xarel-lo – Penedes, Spanje – 7,5/37,5
Blancjat IGT Venezia Giuliia Frizzante – PetNat  – 100% Glera – Friuli Venezia Giulia, Italy – 8/40
Taittinger – Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier – Champagne, Frankrijk – 13,5/67,5

 
WIT

Pieno Sud – Grillo – Sicilië, Italie – 6/30
Bellevaux – Chardonnay – Pays d’Oc, Frankrijk – 6,5/32,5
Villa Niederberger  – Riesling – Pfalz, Duitsland – 6,5/32,5
Valdecuevas –  Verdejo – Rueda, Spanje – 35
Weingut Allram – Gruner Veltliner – Kamptal, Oostenrijk – 47,5
Garnatxa Blanca ‘La Musaranya’ (biodynamisch) – Garnatxa – Terra Alta, Spanje – 50 
‘Can Sumoi’ (biodynamisch) – Xarel-lo – Penedes, Spanje – 52,5 
Chateau du Gaure (biodynamisch) – Chardonnay – Chenin Blanc, Limoux, Frankrijk – 50 

 

ORANJE

Glup Naranjo (natuurwijn) –  Moscatel – Itata Valley, Chili – 8/40

 
ROOD

Valdemoreda – Tempranillo – Rioja, Spanje – 6/30
Le Petit Maxime Biologisch –  Grenache-noir – Mourvedre, Syrah, Rhone, Frankrijk – 6/30
Passofino –  Montepulciano – Abruzzo, Italië – 6,5/32,5
Glup ‘Pais’ (natuurwijn) –  Pais – Bio Bio Valley, Chili – 8/40
Cardanera –  Carrignano – Sardinië, Italië – 35
Rosso Umbra ‘Foresco’ (biologisch) – Sangiovese – Umbria, Italië – 40
Creation – Syrah, Grenache – Walker Bay, South-Africa – 40
Catena Malbec ‘Vista Flores’ – Malbec – Mendoza, Argentinië – 45
Vin de France 100% “Pur Jus” (biodynamisch) – Cabernet Franc – Loire, France – 45
Garnatxa ‘La Pilosa’ (biodynamisch) – Garnatxa – Terra Alta, Spanje – 52,5
Gruber Roschitz ‘Ried Galgenberg’ (biologisch) – Pinot Noir – Weinviertel, Oostenrijk – 50

 

ROSÉ

Les Petites Cabanes – Grenache – Languedoc, Frankrijk – 5,75/28,75

Pomponette (biodynamisch) – Grenache, Syrah, Cinsault – Couteaux D’Aix-en-Provence – 7,5/37,5

 
 
DESSERTWIJN

Vin de Liqueur Rouge ‘Carthagène’ (rood) – Alicante Bouschet – Languedoc Roussillon, Frankrijk – 9

Drankenkaart

SOFTS

Coca Cola regular or zero – 3,75
Fanta Orange or Cassis – 3,75
Sprite – 3,75
Apple juice – 3,75
Chocomel / Fristi – 3,75
Fuze Ice Tea green or lemon – 3,75
Chaudfontaine sparkling or still 0,25 – 3,75
Chaudfontaine sparkling or still 0,75 – 7,5
Finley Ginger Ale – 3,75
Fever Tree Gingerbeer – 4,75
Big Tom tomato juice – 4,75
Fresh orange juice – 4,75
Fresh Lemonade Lemon & ginger or Mint & lime – 4,95 
Smoothie of the day –  6

 
CRAFT SODA’S

Bojo Fig Leaf Soda – 6,5
Something & Nothing Hibiscus-Rose – 5,5
Why Not Rhaspberry Thyme – 5,5
Why Not Lemon Maté – 5,5
Cultcha Apple Ginger – 7,5
Cultcha Pomegranate Hibiscus – 7,5
Kimino Yuzu – 7

 
DRAFT BEERS

Heineken – Pilsener 5%  – 3,1 | 3,95 | 7,9
Heineken Pitcher – Pilsener 5% – 23
Affligem Blond – Blond 6,8% – 6
Brand Weizen – Weizen 5,1% – 6
Lagunitas I.P.A. – I.P.A. 6,2% – 6
Pais Tropical – Oedipus, Session IPA, 4,3% – 6,2
Kanarie Club X Noordt – Blond 5% –  6,2
Funky Falcon – Two Chefs, Pale ale 5,2% – 6,2
Amsterdams Wit – Homeland, White 5% – 6,2

 

BEERS ON BOTTLE OR CAN

Amstel radler – Radler 2% – 4
Apple bandit – Apple cider 4,5% – 4,95
Mort Subite Kriek – Kriek Lambic 4% – 4,95
Noordt dubbel – Brouwerij Noordt 7% – 6,2
Bon Chef – Two chefs, N.E.I.P.A. 5% – 6,2
Gleuvenglijder – Eeuwige jeugd, blond 5% – 6,2

 
NON & LOW ALC. BEERS

Heineken 0.0 – Pilsener – 3,95
Erdinger 0,0 – Weizen < 0,5% – 4,95
Playground – vandeStreek, IPA < 0,3% – 4,95
Funky Falcon 0.2 – Two Chefs, Pale Ale < 0,2% 4,95

 
COFFEA & TEA

Coffee / Espresso – 3,3
Doppio – 3,9
Cappuccino / Caffé latte 3,9
Flat white – 4,3
Latte macchiato – 3,9
Espresso macchiato – 3,6
Tea – 3,3
Fresh mint or ginger tea – 3,3
Hot chocolate – 3,9

Whipped cream + 0,5

Add caramel/hazelnut syrup + 0,3

 
WHITE

Pieno Sud – Grillo – Sicily, Italy – 6/30
Bellevaux
  – Chardonnay – Pays d’OC, France – 6,5/32,5
Villa Niederberger
– Riesling – Pfalz, Germany – 6,5/32,5

 
ORANGE

Glup Naranjo – Natuurwijn Moscatel – Itata Valley, Chili – 7,5/42,5

 
RED

Valdemoreda – Tempranillo – Rioja, Spain – 6/30
Passofino – Montepulciano – Abruzzo, Italië – 6,5/32,5
Rhône ‘Le Petit Maxime’ –
Grenache-Noir, Mourvèdre-Syrah, Côtes du Rhone, France – 6,5/32,5
Glup ‘Pais’
(natuurwijn) – Pais – Bio Bio Valley, Chili – 8/40

 

ROSE

Les Petites Cabanes – Grenache – Languedoc, France – 5,75/28,75
Pomponette
(biodynamisch) – Grenache, Syrah, Cinsault – Couteaux D’Aix-en-Provence – 7,5/37,5

 

SPARKLING

Torre Del Gall Cava – Macabeo, parellada, xarello – Penedes, Spain – 7,5/37,5
Blancjat IGT Venezia Giuliia Frizzante – PetNat
– 100% Glera – Friuli Venezia Giulia, Italy – 7,5/37,5
Taittinger –  Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunie – Champagne, Frankrijk – 13,5/67,5

 
CLASSIC COCKTAILS

Aperol spritz – Aperol, prosecco, soda water – 11
Moscow Mule –
Ketel 1 wodka, Gingerbeer, Angustura – 11,5
Espresso Martini 
– Vodka, Kahlua, espresso – 12,5
Old Fashioned – 
Bourbon, syrup, bitters – 13
Negroni – 
Gin, Vermouth, Campari – 13
Paloma 
– Tecan bianco, lime & pink grapefruit soda – 11
Nona Spritz 
(alcohol free) – Nona 0.0 Spritz, FT indian tonic – 9

 

KC ORIGINAL COCKTAILS

Huismus (optional: alcohol free) – Bombay Sapphire, passionfruit, pineapple soda – 12
Kanarie Martini
– Plantation rum, lemon, peach, egg white – 12,5
Spring Basil Sour – Bombay Sapphire, lemon, syrup, basil, egg white – 11
Fig Leaf Highball – Bourbon, Chinotto, Fig Leaf Soda, syrup, lime – 12,5
Peach White Wine Sangria –
Creme de peche, Villa Niederberger Riesling, prosecco, sparkling water, lime juice, peach & mint  – 10

 
GIN & TONIC

Bombay Sapphire – F.T. Indian tonic, lemon & lime – 11
Bobby’s – F.T. Indian tonic, orange & cloves – 12,5
Hendricks
– FT Mediteranean tonic, cucumber & black pepper – 13
Mombasa Strawberry
– FT Blueberry & rhubarb tonic, strawberry & mint – 12,5
Ginamis
(alcohol free) – FT Indian tonic, grapefruit & cinnamon – 10

 

 

THERE’S ALWAYS MORE WINES, COCKTAILS, DIGESTIVS AND OTHER SPECIALS ON HAND, FEEL FREE TO ASK OUR STAFF.

If you have any allergies or dietary ristrictions, feel free to let us know.