fbpx

poolbar

De excentrieke Poolbar is dé plek waar het weekend tot leven komt. De zeeblauwe zwembadconstructie op de vide kijkt uit over het restaurant beneden. De Poolbar is een unieke locatie die te gebruiken is voor veel verschillende doeleinden. Het is de perfecte plek voor een borrel, verjaardagsfeestje, product launchparty of workshop.

 

  • Borrel: 120pax
  • Walking dinner: 100 pax
  • Sit down dinner: 30pax
  • Maandag t/m donderdag zaalhuur: €450
  • Vrijdag t/m zondag zaalhuur: €750

Om te boeken kunt u contact opnemen met events@kanarieclub.nl of gebruik maken van ons reserveringssysteem.

Catering

Bij de Kanarie Club bieden wij vele cateringmogelijkheden voor uw evenement. Ontbijt, lunch, diner of bites? geen probleem. Een diner organiseren? We hebben verschillende mogelijkheden, zoals een sit-down dinner, walking dinner of zelfs een walking dinner met live food stations. Bovendien kunnen we aan onze grote centrale bar elk drankje voor uw gasten bereiden! Op basis van uw evenementwensen kunnen wij een cateringvoorstel op maat maken.

Event Types

Wil je indruk maken op je gasten met een originele evenementenruimte? Dan is onze Pool Bar misschien wel wat je zoekt! De Pool Bar is de perfecte ruimte voor (bedrijfs)borrels, diners, persevenementen, babyshowers, verjaardagen of creatieve brainstormsessies.